2015. április 18., szombat

1.Rész-Új munkaerő


1.rész 
Új munkaerő

Lorde lassan lépdelt be a vasajtón. Nem tudta mire számíthat. Maga előtt tartva a pisztolyát sétált végig a házban. Rozoga fából készült épület volt, kevés ablakkal. Minden szürkébe volt borulva, csak a lány baktatott hófehér ruhában. Torkában gombócot érzett a gyomra pedig remegett. De kivételesen most nem a félelemtől. Hanem inkább az izgatottságtól. Arra gondolt hogy vajon befogadják e majd?-és ettől a gondolattól képtelen volt szabadulni
    Felért a tetőre és nagy sóhajjal szippantotta be az őszi levegő friss illatát. Enyhe szennyvízszag terjengett a levegőben. Elmosolyodott és levette hátáról Dragunov márkájú mesterlövészét. Elrendezte maga körül a felszereléseit és célzott. Ez volt az első feladata. Egy ember kiiktatása. Nagyon sóhajtott és lélegzésével felvette szívének szapora ritmusát. A puska eldördült és egy ember meghalt. Enyhe bűntudatot érzett, de gyorsan megrázta a fejét és újra betöltötte a fegyvert. Lassú taps hangzott fel mögötte. Tudta hogy ki az anélkül is hogy hátra fordult volna. 
-Főnök...-köszörülte meg a torkát és köhintett egyet.-J-Jól csináltam?-kérdezte a vártnál vékonyabb hangon. A férfi hangos léptekkel a lány mellé ért és halványan elmosolyodott. Loretta felállt és félénken nézett fel új főnökére. Tudta hogy ezen a lövésen múlt minden esélye arra hogy felvegyék. A fiatalember levette magáról a napszemüvegét és mélybarna szemeivel a lányra nézett.
-Gratulálok Loretta. Megkapta az állást.-vigyorgott féloldalasan és hátratúrta fehér tincseit. Megigazította magán a fekete öltönyt és közelebb lépett a lányhoz. Egy címet suttogott a fülébe majd elment. Lorde még mindig érezte magán Monster forró leheletét. Megmakacsolta magát és a hátára vette a cuccait. Végre megkapta amire egész életében vágyott.

Gomenne hogy ilyen rövid lett ez a rész. Holnap megpróbálom majd hosszabbra írni és nem tartom kizártnak hogy sikerülni fog.

1 megjegyzés:

 1. Szia!:3
  Jönnem kommentelni egyet. ^-^
  Szóóval...kitették az egyik csoportba a fanfiction videóját és beleszerettem...egyszerűen beleszerettem a történetbe. Kisebb csalódás volt, hogy ennyire rövid volt az első rész, de kíváncsian várom így is a folytatását.
  Helysírási szempontból korrekt volt a történet, a vesszők is nagyjából a helyükön voltak. Az az egy megjegyzésem lenne, hogy ne írj ilyen rövid mondatokat. Tegyél bele összetett mondatokat, mert hidd el hogy sokkal élvezzetesebb lesz olvasni a közönségnek! ^^
  Például: "Torkában gombócot érzett a gyomra pedig remegett. De kivételesen most nem a félelemtől. Hanem inkább az izgatottságtól."
  Ez így ugye 3 külön mondat, viszont ha egybeteszed két vesszővel, sokkal jobb lesz! :)
  Így: "Torkában gombócot érzett a gyomra pedig remegett, de kivételesen most nem a félelemtől, hanem inkább az izgatottságtól."
  Szerintem ez így jobb a szemnek. :3
  Amiket írtam ne vedd magadra, csak segíteni próbálok. ^^ Köszönöm hogy olvashattam!:)

  Minnie

  VálaszTörlés